Divendres 23 de Març de 2018

Noves tecnologies

El Departament de Noves Tecnologies – Servei Informàtic Municipal (SIMUN) dóna atenció informàtica a tots els usuaris del Consell Comarcal del Tarragonès, i també als del Consell Esportiu del Tarragonès. La seva funció principal és la instal·lació i manteniment dels sistemes informàtics i de telecomunicacions (telefonia mòbil i fixa i Internet), al mateix temps que supervisa l’adquisició d’equips de noves tecnologies i el muntatge informàtic de tots els cursos de formació i inserció laboral que es realitzen a les dependències del Consell Comarcal.

Existeix un conveni, en col·laboració amb el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), pel qual el Departament de Noves Tecnologies dota d’un servei informàtic de qualitat als ajuntaments del Tarragonès. Mitjançant aquest conveni, es brinda una assistència tècnica permanent per a desenvolupar programes de l'AOC

 

El Departament de Noves Tecnologies ha creat i gestiona una xarxa per tenir comunicats, a través del servei informàtic, als tècnics que estan desplaçats a diferents municipis del Tarragonès.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D