Dimarts 20 de Febrer de 2018

Borsa de Treball

La Borsa de Treball en el Lleure funciona des de l'any 2001. Durant aquest període de temps ha canviat molt la situació del món laboral, i el que inicialment buscava ser un suport per a estudiants que volien treballar en temporada d'estiu, i per a Ajuntaments o entitats que requerien de personal titulat, ara ha derivat en una borsa que ha ampliat el seu radi de recerca. Ara, pretenem ajudar en la recerca les persones usuàries que estan a la nostra base de dades, i que busquen feines relacionades amb el món educatiu i social. Per això, cada setmana els/les inscrits/es a la borsa reben correu electrònic amb les últimes ofertes de treball publicades en diferents mitjans digitals i en format paper.

Així doncs:

  • Vols formar part de la nostra borsa?

Com t'hem dit rebràs setmanalment a través de correu electrònic totes les ofertes que ens arribin de la comarca i rodalies que estiguin relacionades amb el món educatiu i el camp social, i trimestralment també el nostre butlletí digital, l'Info-Sal Tarragonès.


  • Tens una oferta de feina?

    Farem córrer la teva oferta entre la gent de la nostra borsa i podràs contactar amb les persones que hi estiguin interessades i en compleixin els requisits. Disposem de més de 1.500 usuaris amb titulacions i experiència diversa relacionada amb el món educatiu i social.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D