Dissabte 4 de Desembre de 2021

INFORMACIÓ MODIFICACIONS SERVEIS AL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

Com a mesura preventiva per afrontar el coronavirus Covid-19, informem de les modificacions en els serveis que presta habitualment el Consell Comarcal del Tarragonès.

D’acord amb les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya en relació a l’activació del Pla de Protecció Civil de Catalunya en fase d’EMERGÈNCIA de nivell 1, el Consell Comarcal del Tarragonès informa de la modificació d'alguns dels seus serveis:

Presentació de tràmits electrònics:

El Consell Comarcal del Tarragonès ha eleborat un tríptic per ajudar a tots els usuaris i usuàries a poder dur a terme els tràmits de forma electrònica, sense la necessitat d'acudir presencialment a les oficines del Consell.

A través d'aquest enllaç podreu consultar el manual informatiu.

Secretaria i Registre

Es recomana que els tràmits formals és facin de forma electrònica i els tràmits informals telefònicament, electrònicament o a través de xarxes socials. 

Només s'atendran aquelles persones que acudeixin a l'ens supramunicipal amb cita prèvia. Recordem el telèfon de centraleta del Consell: 977 24 45 00.

Benestar Social:

Es mantindran els Serveis Socials Bàsics en situació urgent però de forma centralitzada al Consell Comarcal del Tarragonès. A partir del proper dillluns 16 de març s'anul·len doncs les visites als municipis.

Els Serveis Socioeducatius i el Servei d'Immigració restaran tancats fins a nova ordre.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 24 45 06 o bé a través del correu electrònic atencioprimaria@tarragones.cat

Ensenyament:

Queden aturats el Servei de Transport Escolar i el Servei de Menjador gestionats pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 25 15 73 o bé a través del correu electrònic ensenyament@tarragones.cat

Oficina de l'Habitatge:

A partir del dilluns 16 de març només seran atesos en aquest departament els casos de prestacions econòmiques d'urgència especial.

La convocatòria d'ajuts al lloguer 2020 no estarà oberta fins a nou avís. Des de la nostra pàgina web anirem informant de l'estat de la convocatòria.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer al 977 25 45 00 o bé a través del correu electrònic habitatge@tarragones.cat. La presentació de la corresponent documentació es farà via e-tram.

Medi Ambient:

Com a mesura preventiva per evitar la propagació del Covid-19, des del Departament de Medi Ambient s'estan duent a terme contactes amb FCC Medio AMbiente, empresa adjudicatària del servei de recollida de brossa, per tal que es puguin aplicar modificacions horàries tot garantint el servei. Es busca amb aquesta mesura evitar afluències de torns laborals en els moments d'hora punta de les recollides.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 25 15 76 o bé a través del correu electrònic mediambient@tarragones.cat

Cultura:

Queden suspeses les activitats previstes als municipis per aquest mes de març referents al Cicle de Contes a les Biblioteques i Punts de Lectura del Tarragonès i al Dia Mundial de la Poesia.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 25 45 00 o bé a través del correu electrònic cultura@tarragones.cat

Joventut:

Des del Departament de Joventut, i fins a nou avís, no es duran a terme les permanències als municipis. De la mateixa manera, tampoc es farà el suport físic a l'Oficina Jove del Tarragonès. Totes les consultes i atencions que allí acudeixin es respondran des del departament via correu electrònic o telefònicament.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer envinat un correu a joventut@tarragones.cat o bé a sal@tarragones.cat (aquest últim només per a recursos laborals o d’orientació educativa).

Promoció Econòmica:

Queda suprimida tota l'atenció personal directa, si bé el departament continuarà funcionant a travès de l'atenció telefònica o electrònica.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 25 45 00 o bé a través del correu electrònic promocioeconomica@tarragones.cat

Intervenció/Tresoreria:

Es manté el mateix procediment habitual de facturació electrònica.

Les persones que vulguin contactar amb aquest departament ho poden fer trucant al 977 25 45 00 o bé a través del correu intervencio@tarragones.cat

Des del Consell Comarcal del Tarragonès fem una crida a la calma, a la tranquil·litat i a la prudència.

Els seguirem informant de totes les novetats a través dels canals oficials del Consell.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D