VISITA DEL PRESIDENT AL DIARI DE TARRAGONA

Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès, va visitar la seu del Diari de Tarragona, per reunir-se amb el director general, Santiago Batchillería i amb Josep Ramon Correal, conseller editorial.

 

Durant la reunió que van mantenir ambdues parts refermaren la voluntat mútua de col·laboració, tal com s’ha vingut desenvolupant fins avui.

 

Per la seva part, el Sr. Correal, va posar èmfasi en l’interès per rebre, d’una manera fluida, les notícies de les diferents activitats que es desenvolupen des del Consell Comarcal, amb el compromís de fer-les públiques, per tal d’apropar aquestes activitats, sovint senzilles però de gran utilitat per als ciutadans, al seu coneixement i, d’aquesta manera, donar visibilitat a les activitats í serveis que l’administració ofereix directament als ciutadans.

 

Daniel Cid es mostrà satisfet amb el tarannà que s’està seguint, i va agrair la dedicació i l’interès que té el Diari envers el Consell Comarcal.

 

Tanmateix, es van posar sobre la taula diferents temes molt interessants i sovint poc coneguts pels ciutadans, que es podrien considerar cara al futur.

 

El director, Santi Batchilleria, va fer d’amfitrió, va mostrar les instal·lacions i va explicar diferents aspectes sobre la gran labor informativa que realitza el Diari de Tarragona, especialment dins l’entorn més proper, de proximitat. Notícies que, si no apareguessin al Diari, estarien inevitablement silenciades per falta d’espai en altres mitjans de difusió més àmplia.

 

Opinió que compartien amb el president, el qual va assegurar que quan necessitaven algun suport per donar a conèixer qualsevol novetat, iniciativa o campanya de conscienciació, el Diari era un dels mitjans de referència per divulgar-ho.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D