Dimecres 12 de Agost de 2020

VISITA A LA DEIXALLERIA DE TORREDEMBARRA PER PART D'ALUMNES DE L'ESCOLA ANTONI ROIG

VISITA A LA DEIXALLERIA DE TORREDEMBARRA PER PART D'ALUMNES DE L'ESCOLA ANTONI ROIG

Nens i nenes de quart de primària durant la visita a la deixalleria.

Alumnes de quart de primària de l'escola Antoni Roig de Torredembarra van visitar durant el matí del passat 14 de novembre la deixalleria ubicada en aquesta localitat. La deixalleria de Torredembarra és una de les sis que gestiona el Consell Comarcal del Tarragonès i que dona servei a diversos municipis propers.

Els alumnes del centre Antoni Roig van poder conèixer les classes de residus que admet aquesta deixalleria, el procediment que s'ha de seguir un cop s'hi arriba i els contenidors on s'han de dipositar cada un dels residus.

Durant la visita, els joves van estar acompanyats per Joan Martí Pla i Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès, qui juntament amb el personal tècnic de la deixalleria va ajudar a resoldre tots els dubtes que anaven sorgint a més de les preguntes que els nens i nenes havien preparat a classe.

Les deixalleries admeten tota classe de residus excepte la matèria orgànica d’origen municipal i industrial, els residus radioactius i els residus explosius. Les quantitats que s’hi poden dipositar i la població a qui va dirigit aquest servei queden establertes alreglament regulador de la gestió i ús de les deixalleries supramunicipals. Cal recordar que el servei de deixalleria és gratuït per als usuaris que les utilitzen.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D