VINTENA CONVOCATÒRIA DEL PREMI TARRAGONÈS BECA D’INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA

El divendres 6 de juliol de 2018 s’acaba el termini per presentar projectes a la Beca d’Investigació. Aquesta Beca s’atorga  a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis quela componen. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis.

 

El jurat d’aquesta convocatòria està integrat perJaume Massó, Museus de Reus; Jordi Piqué, cap del Servei d’Arxiu i Documentació de Tarragona;Magí Sunyer, professor de filologia catalana delaURV iM. Elena Virgili, cap de la Biblioteca - Hemeroteca de Tarragona. També formen el jurat el president del CCT  i el president de la comissió de cultura del CCT.

 

La beca té una dotació de 2.450 € i la publicació del treball dins la col·lecció Els llibres del Consell. Amb els últims títols publicats podem veure l’ampli abast temàtic d’aquest Premi:

-          El Call jueu de Tarragona. Estudi històric i arqueològic de l’edifici de Ca la Garsa i el seu entorn de David Bea, Sergi Navarro i Aleix González.

-          La població de Tarragona de la crisi Baixmedieval a la de l’Antic Règim. Aproximació a la demografia històrica d’Eduard Juncosa.

-          Poder local, govern i assistència pública: l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, de Josep Barceló.

-          Sota els peus del franquisme. Conflictivitat social i oposició política a Tarragona, 1956-1977, de Cristian Ferrer.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D