VILALLONGA DEL CAMP, NOVA PARADA DEL CICLE 'CONTES D'UN MÓN DIVERS'

VILALLONGA DEL CAMP, NOVA PARADA DEL CICLE 'CONTES D'UN MÓN DIVERS'

Imatge de la sessió al municipi de Perafort el passat 24 d'octubre.

El proper dijous 7 de novembre, a la Biblioteca Josep Trenchs i Òdena de Vilallonga del Camp, tindrà lloc una nova parada del cicle “CONTES D’UN MÓN DIVERS”. El cicle, que es desenvolupa aquesta tardor a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès, arriba amb aquesta sessió al seu equador. Quedaran encara les sessions als municipis de Creixell, Altafulla, Constantí i Torredembarra.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat. En aquesta ocasió el cicle es titula “Contes d’un món divers” i descobreix històries d’Europa i Àfrica, amb l’objectiu de posar en valor la diversitat cultural que ens obre nous horitzons i ens enriqueix.

El cicle el fan tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agus Farré i la Karme González, tots amb una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Des de la seva perspectiva i des de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions. La Rat “Aquí i allà... contes!”, l’Agus “Kana Ma Kana / Temps era temps” i la Karme “Viatge al cor d’Àfrica i la vella Europa”.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D