Dijous 13 de Desembre de 2018

UN ANY MÉS DE MIRA’M...

Novament el Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès en col·laboració amb  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, ha ofert als centres de secundària de la comarca l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m.

Enguany el projecte es va comptar amb la participació de 200 alumnes dels centres de secundària Sagrat Cor i Col·legi Mare Nostrum de Tarragona, INS Vila-seca, INS Marta Mata de Salou i INS Constantí.

Es va poder veure la pel·lícula “Rara”, de producció argentino-xilena, de la directora Pepa Sanmartin, per treballar diferents eixos de treball, com els diversos models de família i el col·lectiu LGTBI en el context actual, entre d’altres. Per aquest motiu es va comptar en el posterior col·loqui amb la col·laboració de dos membres del SAI de l’Ajuntament de Tarragona que gestiona l’associació H2O que fa atenció des de l’Oficina Jove Tarragonès a totes aquelles persones que ho requereixin en matèria de salut en general a través del servei de salut de l’OJ i concretament també en matèria de diversitats sexuals i de gènere.

En la segona sessió la visualització va ser de la pel·lícula colombiana “Los Nadie” i va comptar amb la presència al col·loqui del seu director, Juan Sebastian Mesa, un jove que va compartir amb l’alumnat assistent la seva experiència en la realització de la pel·lícula i temes als que aquesta fa referència com la presa de decisions sobre el propi futur, els moviments de carrer i el seu paper en un context de conflicte, l’art i la cultura urbana com a motor i definició del jo.

Les dues jornades van ser molt profitoses i molt ben valorades tant pels centres educatius assistents com pels organitzadors de l’esdeveniment.

Cal recordar que aquest projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el marc del conveni de col·laboració i coordinació amb els Consells Comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D