Dissabte 19 de Gener de 2019

TROBADA DELS PRESIDENTS DEL CLUB DE PENSIONISTES DE LA CASA DEL MAR I DEL CONSELL COMARCAL

Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i César Griñó, president del Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Tarragona, van reunir-se a la seu del club per tal de conèixer amb detall les activitats i instal·lacions d’aquesta associació.

El Club de Pensionistes de la Casa del Mar està integrat dins el Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès, a través del qual i amb el suport del Consell Comarcal, realitza diferents activitats.

A part de les accions conjuntes que realitza amb la resta de les associacions agrupades, el club, per iniciativa pròpia, desenvolupa una intensa activitat diària dins les seves instal·lacions.

Actualment disposa d’uns 450 socis que acudeixen diàriament a la seva seu per seguir tallers i cursos, participar en jocs comunitaris, prendre part en campionats, llegir la premsa diària o els volums de la seva biblioteca o, senzillament, veure la televisió i fer una mica de tertúlia.

César Griñó va exposar al president del Consell Comarcal del Tarragonès que l’afluència és molt nodrida, entre altres coses, perquè una part important dels socis són persones bastant grans i amb recursos econòmics justos. Els fet de poden gaudir d’aquestes instal·lacions el permet relacionar-se amb els seus amics i aprofitar l’aire condicionat, a l’estiu, i la calefacció a l’hivern, reduint, d’aquesta manera, el seu consum particular.

Daniel Cid va recórrer els diferents espais i va ser receptiu amb les necessitats que li plantejava el president de l’associació, comprometent-se a  col·laborar amb els seus objectius, com ha fet el Consell Comarcal fins l’actualitat, dins les possibilitats de l’ens al seu abast.

 

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D