TROBADA DE PELEGRINS DEL CAMÍ DE SANT JAUME

Des de l’any 2010 fins l’any actual, diferents grups de persones del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès, ha anat participant en caminades del Camí de Sant Jaume, en la seva ruta que parteix de Tarragona.

Tots els participants disposaven de les seves acreditacions oficials per tal de poder-les utilitzar per obtenir els avantatges que atorguen, quan són degudament segellades.

Inicialment es volia fer els trams que passen pel Tarragonès, però es va ampliar per cobrir tota la ruta que passa per Catalunya.

En total es van fer 7 etapes d’aquest camí, durant les presidències del Consell Comarcal del Tarragonès de Eudald Roca, Frederic Adan, Pere Virgili i Daniel Cid.

Les etapes van ser de Tarragona a Renau, de Renau a Santes Creus, de Santes Creus a Montblanc, de Poblet a Vallbona de les Monges, de Vallbona a Juneda, de Juneda a Lleida i l’última, de Lleida a Fraga.

Aquestes caminades van estar organitzades pels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès i dirigides pel portaveu de la comissió, el conseller Antonio López, que dissenyava les rutes, les supervisava i feia de guia dels grups de pelegrins.

Amb motiu d’aquest pelegrinatge, el Consell Comarcal va editar una làmina commemorativa que, en un acte en el que hi van ser presents els presidents involucrats, van distribuir-les entre els participants.

La làmina presenta una fotografia de cadascun dels grups que van participar en cada etapa, tot indicant el tram que era, i les imatges dels presidents i del guia i organitzador del pelegrinatge.

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D