TROBADA DE GEGANTES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA!

El passat diumenge 27 de novembre, es va celebrar una trobada de gegantes per commemorar el "Dia Internacional contra la Violència envers les Dones". El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Tarragonès, el va organitzar al Municipi d’Altafulla, per tal de donar a conèixer i demostrar el seu rebuig a la violència masclista. Tanmateix es celebraran els “25 anys al servei de les persones” en mans dels Serveis Socials, els quals omplen de significat i reconeixement aquest esdeveniment. 
A les 12h es va fer la plantada de les Gegantes de les Colles Geganteres del Tarragonès Gegants i Nans d’Altafulla, Els Esmarris de Creixell, Gegants i Grallers del Catllar, la Colla Gegantera Els Planetes, la Colla Gegantera de Perafort, la La Mafumada, l'Associació Cultural Embruix, els Gegants de Roda de Berà, els Gegants de la Secuita i els Gegants de la Canonja. 
Degut a la pluja es va anul•lar la cercavila, però les gegantes van fer la plantada i una posterior ballada al Casal la Violeta.
Al mateix casal es va fer la lectura conjunta del Manifest Institucional en mans de diferents representants polítics, i posteriorment, el grup "Dona Cançó" va presentar un espectacle multidisciplinari amb perspectiva de gènere i rebuig de la violència masclista.


(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D