TROBADA DE CORALS DE GENT GRAN DEL TARRAGONÈS

Ja som immersos en l’ambient nadalenc, i com cada any, les diferents corals del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès han celebrat una trobada al Centre Cívic del Catllar, i ens han ofert un concert coral amb cançons pròpies de Nadal.

Les corals que han intervingut enguany han estat la Coral de l’Esperança, de la Canonja, dirigida per la Sra. Núria Pérez, els Cantaires de la Llar, de Torredembarra, dirigits pel Sr. Juan Busquets, la Coral Sant Magí, de Tarragona, dirigida també per la Sra. Núria Pérez i la coral de la Mare de Déu de la Mercè, de Tarragona, que han actuat sota la batuta del Sr. David Molina.

En l’acte han compartit presidència el vicepresident, portaveu de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, Antonio López, i la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament del Catllar, Teresa Maria Canela.

Després de cada actuació, ambdós amfitrions han obsequiat amb un ram de flors als directors i amb una batuta als presidents de les diferents corals, per estimular-los a créixer en el seu camí musical.

Tanmateix, Antonio López, també a regalat un ram de flors a la regidora, en agraïment per la gentilesa que ha tingut el poble del Catllar en acollir-nos per aquest esdeveniment tan adient en aquestes dates.

Per cloure l’acte, el director David Molina ha pujat a l’escenari i des d’allí ha fet cantar a tothom, cantaires i públic, la nadala “Fum, fum, fum”.

Tots els assistents, abans de marxar en autocar cap els seus llocs d’origen, han pogut gaudir d’un refrigeri i brindar pel proper any. 

 

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D