TROBADA D’ASSOCIACIONS DE GENT GRAN DEL TARRAGONÈS

Es va fer a Roda de Berà i hi van assistir més de 300 “sèniors”

 

 

 

Des de l’any 2005, el Consell Comarcal del Tarragonès, impulsat  pel departament de Benestar Social, conjuntament amb els municipis de la comarca,  organitzen  la Trobada d’associacions de Gent Gran del Tarragonès, amb l’objectiu que els membres de les associacions de gent gran de la comarca es coneguin, comparteixen  i convisquin  una jornada enriquidora que els permet activar i millorar les seves activitats.

 

Fins avui, aquesta jornada s’ha celebrat a:

 

Vila-Seca (dues vegades), el Morell, Roda de Berà, Constantí, Torredembarra, la Pobla de Mafumet, Salou, Tarragona, Vila-seca, Perafort, i Roda de Berà, que repeteix la seva acollida i enguany, el seu municipi, tornarà a ser l’amfitrió.

 

Durant aquest anys, la trobada només va deixar d’organitzar-se en dues ocasions.

 

La jornada d’enguany va començar a les 9:00 h amb la sortida dels autocars dels participants (més de 300) des de els seus llocs d’origen fins al Roc de Sant Gaietà de Roda de Berà, on es va iniciar un circuit de visites guiades, en grups reduïts,   a espais emblemàtics del municipi, com ara el Museu de la Radio - Luís del Olmo, l’Ermita de la Mare de Déu de Berà i la Capella de Jujol,

 

A migdia van reunir-se al Poliesportiu municipal de Roda de Berà, on després de les salutacions pertinents es va fer una Taula Rodona que, sota el títol de “Treballem per a la Gent Gran” es van tractar diferents aspectes de la gestió que es fa a favor d’aquest col·lectiu.

En ella hi van participar la  Sra. Roser Galí Izard, Directora General de Famílies,  el Sr. Francesc Tarragona Baró, Director dels Serveis Territorials a Tarragona, la Sra. Anna C. Osanz Mur, Coordinadora de Promoció i Salut Comunitària al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre el Sr. Raül Aguilar Ruiz, sotsinspector, cap Unitat Regional de Policia Administrativa i per l’Agència Catalana del Consum, la Sra. Judit Pujol Codinach, Cap de Secció de Consum a Tarragona de l’Agència Catalana de Consum

 

Després, tot els presents van participar en un dinar de germanor i posteriorment van gaudir d’una actuació de música en viu i ball, fins a mitja tarda. 

 

La celebració d’aquest acte representa un moment molt entranyable, tan pel nombre de persones que hi intervenen com pels moments que comparteixen, acompanyats contínuament per les autoritats del municipi de Roda de Berà, consellers comarcals i les representants dels diferents departaments involucrats en el benestar de la gent gran.

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D