Divendres 29 de Maig de 2020

Tot a punt per a la primavera de contes 2019 a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès

Tot a punt per a la primavera de contes 2019 a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès

Imatge de la passada edició al municipi de La Nou de Gaià.

El proper divendres 29 de març, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, comença el cicle “CONTES PER A UN MÓN MILLOR”, que es desenvoluparà aquesta primavera a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Primavera de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació dels municipis de Torredembarra, Constantí, Roda de Berà, Creixell, la Riera de Gaià, Perafort, la Canonja, la Nou de Gaià, Salomó, els Pallaresos, Vilallonga del Camp i Altafulla.

Per tal d’afegir-nos als actes que s’organitzen per commemorar els 50 anys de la Guerra Civil a Tarragona, aquest cicle el dediquem a la cultura de la Pau, amb l’objectiu de posar en valor la cooperació, l’amistat, la comprensió... per poder viure contents.

El cicle el faran tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries, tant a grans com a petits. L’Eugenia González La Rosa, la Muntsa Plana i l’Imma Pujol, també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Totes tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions sorgides del diàleg i el respecte. L’Eugenia “La capsa de petons”, la Muntsa Plana “No puc deixar de preguntar-me: Per què?” i l’Imma “Contes per viure en pau”.

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D