Dimecres 12 de Agost de 2020

EL 4 I 5 DE DESEMBRE TORNA EL 'MIRA’M' AMB PEL·LÍCULES PER A L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA

EL 4 I 5 DE DESEMBRE TORNA EL 'MIRA’M' AMB PEL·LÍCULES PER A L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA

Cartell de la pel·lícula “Supa Modo”

El Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès continua la seva col·laboració amb l’entitat Play Acció Cultural per tal d’oferir als centres de secundària de la comarca el projecte pedagògic 'Mira’m' en el marc del Festival REC de Tarragona. Aquesta activitat consisteix en dos dies de projecció de pel·lícules per a l’alumnat de cursos superiors d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, per a la seva anàlisi i posterior debat tant de la projecció en si com de la temàtica sobre la qual versa.

Enguany el dimecres 4 de desembre es passarà la pel·lícula subtitulada “Supa Modo” per treballar principalment temes com el sentiment de pertinença i la comunitat, els llaços familiars, les malalties infantils i la confrontació amb la mort. Pel que fa al segon dia, el  5 de desembre, es passarà la pel·lícula catalana “La innocència” per dialogar al voltant de les relacions personals, l’afectivitat i la sexualitat i riscos associats i el paper de la comunitat, la família i la pressió social.

El lloc on es desenvoluparà l’activitat, un any més, és el Caixa Fòrum de Tarragona (C/Cristòfor Colom, 2) de 10 a 13h.

Si és necessari, des del Consell Comarcal del Tarragonès també s’ofereix desplaçament gratuït per aquells centres educatius de fora de Tarragona inscrits.

Per obtenir més informació i inscripcions només cal adreçar-se a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès, al telèfon 977244500 o a joventut@tarragones.cat

Cal recordar que aquest projecte també compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el marc del conveni de col·laboració i coordinació amb els Consells Comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D