Taller de Cinema de Valors i Video dels 25 anys de serveis socials al Consell Comarcal del Tarragonès: “Entre Persones”

A la Sala de Plens del Consell Comarcal del CCT, es va realitzar la presentació de dues produccions innovadores que s’han impulsat des del Consell Comarcal del Tarragonès.

La primera d’elles fou el treball realitzat en el marc del Taller de Cinema de Valors. Sota la dinamització del “Taller de cinema” i dins del Programa de Prevenció de conductes de risc a través del Conveni de col·laboració i coordinació de la Diputació de Tarragona amb el Consell Comarcal del Tarragonès. Els adolescents del Centre Obert de Vila-seca, el Centre Obert de La Canonja i els Tallers d’Acció Socioeducativa de Roda de Berà i Vilallonga van realitzar 4 curtmetratges sobre el valor del respecte i la amistat. Tant els educadors responsables del equipaments als municipis com, en Jaume Fargas, responsable del Taller de Cinema van destacar el treball realitzat pels nois i  les noies, que van ser capaços d’assumir amb èxit les tasques de guió i  rodatge del curts d’una manera força creativa. Els joves van aprendre competències força importants com el domini bàsic de tècniques pròpies del llenguatge audiovisual, treballar en equip, organitzar-se i planificar un projecte. Durant el mes de febrer i, amb la col·laboració dels ajuntaments implicats, que han donat suport al projecte, es realitzaran projeccions als quatre municipis.

En segon lloc, es va projectar una primera edició del Vídeo “Entre persones”. Aquest vídeo que ha estat produït per l’Àrea de Benestar Social i Família amb el patrocini de l’ajuntament de la Pobla de Mafumet i la realització de “Romescu Produccions”, s’ha editat amb motiu de la celebració dels 25 anys de serveis socials de l’Àrea Bàsica del Tarragonès. L’audiovisual destaca aspectes com la proximitat als municipis i a la ciutadania , els diferents serveis que es presten i la fortalesa del treball d’un equip de persones al servei de les persones. Properament es podrà visualitzar l’audiovisual a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D