SORTIDA TRAC JOVE A PORTAVENTURA PER HALLOWEEN

SORTIDA TRAC JOVE A PORTAVENTURA PER HALLOWEEN

A la trobada hi poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 12 i els 25 anys.

Dissabte dia 19 d’octubre es durà a terme la sortida a PortAventura dels municipis de la Zona TRAC, conformada pels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell.

L’activitat, que es durà a terme coincidint amb les dates en què el parc està tematitzat amb motiu de la festivitat de Halloween, està emmarcada en el Projecte de Dinamització que els municipis desenvolupen gràcies a un conveni de col·laboració que han signat entre ells i amb el Consell Comarcal del Tarragonès. L’objectiu és fomentar la participació i la interrelació del jovent, així com l’optimització dels recursos disponibles com a resultat del treball en xarxa.

A la trobada hi poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 12 anys (o que els compleixen durant aquest any) i els 25 anys.

El preu de les entrades és de 29€ fins a 17 anys i 39€ per a les persones majors d’edat. L’autocar i el monitoratge seran finançats a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Per participar-hi cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència i allà es posarà a disposició de les persones interessades la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D