SOREA PATROCINA LA “JORNADA TÈCNICA DE GESTIÓ DELS SERVEIS SOCIALS” DEL TARRAGONÈS

Es tracta d’una jornada tècnica adreçada a professionals, que organitzen els Serveis Socials del Consell Comarcal en el seu 25 aniversari.

 

Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès, y Rafael Torrico, representant de SOREA, han signat un acord de col·laboració per a l’organització d’una jornada tècnica sobre la “Gestió dels Serveis Públics d’Atenció a les Persones” adreçada a tècnics gestors de Serveis Socials, secretaris i interventors municipals.

Durant aquesta jornada, que ja s’està organitzant, diferents professionals acreditats oferiran ponències sobre la col·laboració públic-privada en atenció a les persones i dedicaran un important apartat al nou concepte de la pobresa energètica i residencial i els protocols que s’han de seguir pel seu seguiment i aplicació de solucions.

SOREA, a part de patrocinar aquesta trobada, hi participa activament mitjançant  un representant de l’empresa amb una provada sensibilitat social, que intervindrà com a ponent o en una taula rodona.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D