SERVEI DE INFORMACIÓ I ATENCIÓ LGBTI

Amb motiu de la celebració del “Dia internacional contra l’homofòbia”, el Servei d’informació i atenció LGBTI del Consell Comarcal del Tarragonès va realitzar un acte informatiu i de conscienciació sobre els diferents conceptes d’identitat de gènere, sexe biològic, gènere, expressió de gènere i orientació sexual.

 

L’acte es va configurar en dues parts. Una primera en la què es va explicar a l’equip humà de la Xarxa del CCT i als tècnics dels Ajuntaments que hi van participar en què consisteix l’atenció que es realitza des del CCT en aspectes LGBTI. A la segona part, amb la participació de Julia, una persona que va fer el traspàs a dona, va explicar la seva història de vida, per tal d’apropar als professionals vivències d’aquest tipus que poguessin ajudar a entendre i sensibilitzar als professionals que es dediquen a l’atenció de la persona i sobretot al conjunt de TS i ES, des de l’Àrea Bàsica del CCT.

 

L’activitat la va obrir Antonio López, vicepresident i Conseller Comarcal, president de la comissió informativa de Benestar Social, saludant tots els presents i indicant l’evolució del pensament social vers aquest tema, i sobretot cridant l’atenció sobre el gran camí que encara cal fer.

 

Els professionals es van seguir atentament l’exposició, presentada d’una forma molt planera ben estructurada, explicant les diferents fases per les que passen les persones trans a nivell familiar, laboral, físic, emocional, d’amistats, etc. que va aconseguir impregnar el missatge d’elements molt emocionals.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D