Diumenge 21 de Octubre de 2018

REPRESA DE L’ATENCIÓ AL JOVE ALS MUNICIPIS MANCOMUNATS

El Consell Comarcal té conveni amb 13 municipis de la comarca per donar suport tècnic en l’atenció al Jove des del propi poble, sigui des de Punts Joves[1] (en el cas de les dues tècniques compartides) sigui des de Punts d’Informació Juvenil[2] (en el cas del tècnic impulsor de la Garantia Juvenil).

 

Després de l’aturada del període estival de les permanències en que l’atenció al jove ha estat online o per telèfon, al mes d’octubre s’han reprès les permanències presencials als municipis que són:

 

Tècniques compartides de Joventut (Punts Joves): Creixell, El Catllar,  La Pobla de Mafumet, La Riera de Gaià, La Secuita, Perafort, Vilallonga del Camp.

 

S’hi ofereix: suport a la inscripció a la Garantia Juvenil, Ofertes de feina, Assessorament laboral i formatiu, informació juvenil sobre temes diversos i sobre activitats per a joves, etc. Amb la idea també de fer d’interlocutor entre els Ajuntaments i el jovent i recollir les seves inquietuds.

 

Com a novetat hi ha un canvi d’ubicació i horari als Pallaresos, en què s’atendrà a tot el jovent des de l’INS en horari de 15 a 18h quinzenalment.

 

 

Tècnic impulsor Garantia Juvenil (PIJ): Altafulla, Constantí, Roda de Berà, Salou, Torredembarra i Vila-seca.

 

S’hi ofereix: suport a la inscripció a la Garantia Juvenil, informació sobre cursos i programes específics per a joves inscrits a la Garantia Juvenil tant a usuaris com als ajuntaments.

 

Us animem a visitar-los i aprofitar el recurs![1] Punts d’atenció al jove en matèria juvenil diversa, assessorament laboral, garantia juvenil... que només obren quan hi va la tècnica compartida un dia a la setmana o bé quinzenalment.

[2] Punts municipals existents que reben el suport del tècnic impulsor exclusivament en matèria de Garantia Juvenil.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D