Dimarts 30 de Novembre de 2021

'RECURSOS TARRAGONÈS', EL BLOG DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR AMB RECURSOS ÚTILS PER A LES FAMÍLIES

El Servei d´Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) recomanen a les famílies a fer-ne ús com a mesura per reduir l’estrés familiar a casa aquests dies.
'RECURSOS TARRAGONÈS', EL BLOG DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR AMB RECURSOS ÚTILS PER A LES FAMÍLIES

El blog es va actualitzant aquests dies amb moltes propostes per a les famílies.

En aquesta situació de confinament que estem vivint, els i les professionals del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès estan actualitzant el seu blog 'Recursos Tarragonès' amb eines lúdiques i socioeducatives per a les famílies. 'Recursos Tarragonès' forma part del Projecte “Construïm Coneixement”.

Des del Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) recomanen a totes les famílies a fer-ne ús per tal de reduir l'estrés a casa durant aquests dies. Concretament des de l’equip de TASTA i dels Centres Oberts del Tarragonès han preparat una sèrie d’activitats per passar una bona estona i aprendre aquests dies que ens hem de quedar a casa. Jocs de taula, manualitats, etc., tots enfocats a promoure la psicomotricitat fina, el càlcul mental, la creativitat...

Podeu consultar totes les activitats proposades fins el moment i les que es vagin penjant en els propers dies a través d'aquest enllaç.

Els origens del blog

“Recursos Tarragonès” és un blog que fan entre totes i tots els professionals a partir de diferents aportacions. El projecte va néixer amb la idea central de crear una xarxa d’intercanvi d’informació i coneixement entre professionals dels diferents àmbits de la inclusió social a la comarca del Tarragonès. La idea doncs fonamenta que tots podem ensenyar i aprendre i que compartir allò que sabem ens situa en un paper actiu, millora la cohesió d’equip i ens beneficia mútuament.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D