Dilluns 28 de Setembre de 2020

PRIMER CONSELL D'ALCALDES DE LA IX LEGISLATURA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

PRIMER CONSELL D'ALCALDES DE LA IX LEGISLATURA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

La sessió es va iniciar amb la intervenció del nou equip de comandaments dels Mossos d'Esquadra de la Regió del Camp de Tarragona.

El Saló de Plens del Consell Comarcal del Tarragonès va acollir el passat dimecres 25 de setembre el primer Consell d'Alcaldes de la IX Legislatura del Consell Comarcal del Tarragonès.

Tots els alcaldes estaven citats a les 18:30 hores per tractar temes d'interès general per a tota la comarca. La sessió es va iniciar amb la intervenció del nou equip de comandaments dels Mossos d'Esquadra de la Regió del Camp de Tarragona els quals van fer una presentació als assistents sobre matèria de seguretat. La presentació va anar a càrrec de Ramon Franquès, inspector cap de l'Àrea Bàsica Policial del Tarragonès; Josep M. Estela, cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona; i de Vicenç Lleonart, inspector sotscap de la Regió Policial del Camp de Tarragona.

A continuació, Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès; Josep Gómez, secretari; i Nicolás García, gerent de l'entitat, van fer un repàs amb tots els alcaldes a les directrius del nou conveni vigent de prestació del servei de recollida de residus, neteja viària, gestió de deixalleries i execució del nou contracte en 19 municipis de la comarca del Tarragonès.

El darrer punt de la trobada es va centrar en la presentació d'actuacions d'obres i serveis de competència municipal delegats i d'abast o interès supramunicipal o comarcal, corresponents a la convocatòria de subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis per al període 2020-2024.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D