Divendres 19 de Juliol de 2019

PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL.

Al paranimf del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili, a data 29 de novembre, es va realitzar l’acte de lliurament dels PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL.


El Consell Comarcal del Tarragonès ha lliurat els premis corresponents a la 18a convocatòria del Premi d'Investigació de Batxillerat-Fundació Catalunya-La Pedrera i el Premi d'Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol.
Ambdós estan dotats amb 850 euros per a l'alumne guanyador i 700 al seu centre escolar; el segon premi 700 euros per a l'alumne i 700 més per al centre; i el tercer premi 550 euros a l'alumne i 700 al seu centre educatiu.

 


PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA


Primer premi d'Investigació de Batxillerat va ser per l’Arnau Ber, de l’IES Sant Pere i Sant Pau, amb el treball “Elaboració d'una estació d'anàlisi atmosfèric”.


Segon premi va ser pel Pau Altur, del Col·legi Turó, per “Laminat, forma i gruix: estudi sobre la influència de la forma i el gruix de l'ametlla en la seva aptitud per al laminat”.


Tercer premi per Alba Méndez, de l’IES Antoni Martí Franquès, pel treball “Procés de creació d'un àlbum il·lustrat. La crisi dels refugiats”.


PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL


Primer premi de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol va ser per al projecte titulat “Investigación microbiológica y bromatológica del huevo”, de Paula Ortiz de l’IES Cal·lípolis.


Segon va ser per Magdalena Petrova, de l’Institut Comte de Rius, pel seu treball “Planta pilot de tractament biològic”.


Tercer premi va correspondre a Adrià Fernández, Tamara Jiménez i Sara Ferré, de l’Institut Francesc Vidal i Barraquer pel seu treball “Anella Verda: Projecte de dinamització”.


L'acte dels premis es va realitzar al Paranimf de la URV, i van lliurar els premis la Sra. Maria Bonet, Vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la URV, el President del Consell Comarcal del Tarragonès, el Sr. Daniel Cid, el Sr. Xavier Favà, Subdirector de Persones i Organització de Repsol a Tarragona i el Sr. Nando Oterino, Director Responsable de l’Àrea de Recerca i Coneixement de la Fundació Catalunya – La Pedrera, i fou presentat per la Montse Solé.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D