Dimarts 30 de Novembre de 2021

MÉS DE MIG MILIÓ DE PERSONES JA FAN SERVIR l’IDCAT MÒBIL

MÉS DE MIG MILIÓ DE PERSONES JA FAN SERVIR l’IDCAT MÒBIL

Aquest sistema és una excel·lent alternativa als certificats digitals per a la ciutadania, representants d’entitats i autònoms.

Més de 500.000 usuaris ja disposen d’idCAT Mòbil, el sistema d’identificació de la ciutadania basat en telèfon mòbil d’usuaris que permet fer tràmits electrònics de forma fàcil i segura davant les administracions públiques catalanes.

Aquest sistema és una excel·lent alternativa als certificats digitals per a la ciutadania, representants d’entitats i autònoms, atès que per aquests col·lectius els és complicat utilitzar els certificats digitals.

En una mica més de dos anys s’han fet més de 2.000.000 milions d’actuacions en què l’idCAT Mòbil ha estat el sistema d’identificació escollit. Això implica que cada usuari ha realitzat, de mitjana, 4 actuacions amb idCAT Mòbil. El 99% dels usuaris que tenen idCAT Mòbil l’han obtingut realitzant el registre des de casa i la gran majoria d’aquests (el 83%) es mostren satisfets o molt satisfets amb el sistema de registre des de casa, sense necessitat de desplaçament. Pel que fa a la tramitació, la satisfacció es mol elevada, del 88%.

Més info en aquest enllaç.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D