Més de dues-centes persones participen a la caminada de primavera del Consell Comarcal

La sortida s'ha fet des de la plaça Luis del Olmo de Roda de Berà, al Roc de Sant Gaietà.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès ha celebrat aquest matí la caminada curta de primavera, amb un recorregut de sis quilòmetres des de Roda de Berà fins Torredembarra. Els més de dos-cents participats, membres d’associacions de Gent Gran de tot el Tarragonès, s’han donat cita prop de les 10 del matí a la plaça Luis del Olmo de Roda de Berà. Allà els hi estava esperant Teresa Ferré, regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de Roda de Berà, qui, acompanyada pel conseller de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, Antonio López, els hi han donat al benvinguda.
Seguidament s’ha iniciat la marxa pel camí de Ronda fins arribar a l’ermita de la Mare de Déu de Berà, on han fet una parada per esmorzar, i han continuat per la platja Llarga, el Gorg de Creixell i els Muntanyans de Torredembarra.
Aquesta ruta els ha permet conèixer els camins, el paisatge i les diverses particularitats d’aquests municipis del Tarragonès alhora que practiquen una activitat física saludable i coneixen persones d’altres localitats amb les mateixes inquietuds.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D