Dissabte 19 de Gener de 2019

MÉS DE 60 JOVES HAN PARTICIPAT DE L’ESQUIADA TRAC

El passat cap de setmana un total de 64 joves dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell van participar de l’esquiada a Vallnord que organitzen anualment els seus ajuntaments des de les regidories de joventut. 

Aquesta sortida de dos dies, és una aposta forta del projecte de dinamització compartit “Propera parada...” perquè amb els anys que es fa s’ha pogut comprovar que afavoreix la interrelació del jovent de la zona, ofereix l’impuls de la pràctica de l’esport com a alternativa d’oci saludable i permet als professionals de joventut que hi assisteixen mantenir el vincle i detectar i recollir les necessitats del jovent a tots els nivells.

L’experiència ha estat valorada molt positivament per totes les persones participants i les xarxes s’han omplert d’imatges de l’activitat amb el hàstag tracjove.

La sortida està emmarcada dintre dels respectius Plans Anuals de Joventut dels quatre municipis i el Consell Comarcal del Tarragonès, en el context d’un treball en xarxa interinstitucional que es du a terme des de l’any 2009.


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D