Divendres 23 de Octubre de 2020

PROP DE 200 CANTAIRES PARTICIPEN A LA TROBADA DE CORALS D'ASSOCIACIONS DE GENT GRAN DEL TARRAGONÈS

PROP DE 200 CANTAIRES PARTICIPEN A LA TROBADA DE CORALS D'ASSOCIACIONS DE GENT GRAN DEL TARRAGONÈS

David Molina dirigint una de les corals participants. Fotos: Aj. Pobla de Mafumet

Prop de 200 cantaires es van donar cita el passat divendres 13 de desembre, a l'auditori del Casal Cultural de La Pobla de Mafumet, en una nova edició de la Trobada de Corals de Gent Gran del Tarragonès, organitzada pel Consell Comarcal conjuntament amb l'Ajuntament d'aquest municipi.

Sis corals de la comarca van cantar un repertori molt variat de nadales sota la direcció de Maria Fernanda Galland i David Molina. Al finalitzar les actuacions, tots els cantaires van interpretar un cant conjunt.

Les corals participants van ser: 

* Coral de l’Associació del Barrio La Granja
* Mare de Déu de la Mercè
* Coral Sant Magí
* Coral Cantaires de l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra
* Coral Municipal de la Gent Gran Activa de La Canonja
* Coral de Sant Pere i Sant Pau

L’acte va comptar amb la presència de Joan Maria Sardà, alcalde de la Pobla de Mafumet; Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès; Antonio López, conseller de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès; Rosa Llurba, vicepresidenta 1a de la Junta Permanent i representant al Consell Consultiu de la Gent Gran a Catalunya; a més d’altres consellers comarcals i regidors de poblacions veïnes.

Enguany la trobada va tenir per primer cop un vessant solidari doncs tots els assistents (públic i cantaires) van adquirir una polsera solidària. Els 405 euros recaptats per a l'ocasió, van ser destinats a la Marató de TV3. Aquesta col·laboració solidària va ser possible gràcies a la tasca duta a terme per l’Associació de Jubilats dels Pallaresos.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D