“VI SETMANA DE LA IGUALTAT – DONES I ESPORT”

Presentació del programa de la “VI Setmana de la igualtat – Dones i Esport”

El Consell Comarcal del Tarragonès ha presentat el programa d’activitats que, amb el títol de “VI Setmana de la Igualtat – Dones i Esport” han desenvolupat l’Àrea de Benestar Social i Família i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de l’Institut Català de les Dones, per celebrar el “Dia internacional de les Dones”.
Com cada any, en la seva 6ena edició, s’ha preparat un programa adreçat a les dones, que inclou una vintena d’activitats obertes i gratuïtes, bàsicament esportives, tot i que n’hi ha algunes de culturals, que apropen i posen a l’abast de les participants, experiències de gran nivell qualitatiu que, fora d’aquest marc, no seria habitual poder-hi accedir.
En aquest programa hi col•laboren diferents associacions, clubs i entitats que ofereixen classes gratuïtes i jornades de portes obertes.
En total es presenta una oferta de 21 activitats, tals com Caiac, Defensa Personal Femenina, iniciació al patinatge, tennis i pàdel, curses d’orientació, jocs diversos, activitats d’aigua (piscina, sauna, jacuzzi), Aquagym, fitness, Samba brasilera, Zumba, tallers de Bollywood, tir amb arc, golf, patinatge en línia, regates de vela i conferències.
En l’acte de presentació, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, ha recordat que totes aquestes activitats es fan amb la intenció de cridar l’atenció i conscienciar sobre la idea de l’igualtat de les dones, i que seguiran fent mentre calgui. “Tan de bo - ha dit - que no fos necessari cridar l’atenció sobre aquest aspecte perquè fos una cosa socialment assumida.
També ha agraït la gran feina feta pel Consell Esportiu del Tarragonès, que ha assumit la principal part de l’organització de les activitats esportives”.

Per la seva banda, el Sr. Robert Vendrell, Vicepresident institucional del Consell Esportiu del Tarragonès, ha remarcar que cada any hi ha una participació més gran d’entitats i club esportius que s’impliquen en aquestes jornades, fins el punt que, tot i no haver començat a celebrar-se enguany, ja tenen sol•licituds per l’any que ve.
Les activitats són gratuïtes, es realitzen a diferents municipis del Tarragonès, i les despeses són assumides per les organitzacions col•laboradores. La funció del Consell Esportiu del Tarragonès i del Consell Comarcal del Tarragonès és establir el contacte i negociar amb cadascuna d’elles, definir la programació , coordinar tot el procés d'inscripció i gestionar les diferents activitats.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D