Dissabte 21 de Abril de 2018

LLIURAMENT DELS PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL

Al paranimf del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili s’ha realitzat l’acte de lliurament dels PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL.

El Consell Comarcal del Tarragonès ha lliurat els premis corresponents a la 16a convocatòria del Premi d'Investigació de Batxillerat-Fundació Catalunya-La Pedrera i el Premi d'Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol.Ambdós estan dotats amb 850 euros per a l'alumne guanyador i 700 al seu centre; el segon premi  700 euros per a l'alumne i 700 més per al centre; i el tercer premi 550 euros a l'alumne i 700 al seu centre educatiu.

El Primer Premi d'Investigació de Batxillerat va ser per Clara Sanz, de l’Institut Antoni Martí Franquès, pel seu treball “Moviment dels vessaments de petroli”.
El segon premi va ser per Eloy Vicente López, del  Centre Vedruna Sagrat Cor,   pel seu projecte "El Francolí un riu viu",  i  el tercer premi va ser per Irene Tobias Falla, de l'Institut Ramon Barbat i Miracle, pel treball " Resultats preliminars per a un nou test ecotoxicològic en sediments marins: lumbritox ".

El primer premi de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol va ser per al projecte titulat "El melanoma maligne ", obra d’Ana Angosto, de l’Institut Cal·lipolis.El segon va ser per Arianna Ibáñez i Àngels Niñerola, de l’Institut Vidal i Barraquer, pel seu treball " La ruta de l’aigua de Constantí ".El tercer premi va correspondre a Elisabet Llaberia, Aitana Sánchez i Marina Sanahuja, també de l'Institut Cal·lípolis, pel seu treball " Jorror Jaus".

L'acte de lliurament dels premis es va realitzar al Paranimf de la URV, i va ser presidit per la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Meritxell Ruiz, acompanyada pel President del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, la Vicerectora d’estudiants i comunitat universitària, Dra. Arantxa Capdevila, el Sr. Xavier Favà, Sots Director de Persones i Organització del Complex Industrial de Repsol a Tarragona i el Sr. Lluís Farrés, Director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya – La Pedrera, i fou presentat pel periodista Xavier Graset.

(Veure imatges)
(Veure enregistrament de l'acte)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D