LLIURAMENT DE CERTIFICATS DEL CURS “CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA”, A ALTAFULLA

  • És el curs amb més participació dels realitzats fins avui
  • Un grup de voluntàries va organitzar un servei de guarderia per als fills de les alumnes

 

El curs de “Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic” , té com a objectiu, a través de conèixer les lleis, normes, costums i tarannà de la societat d’acollida, millorar la participació i la convivència de les persones nouvingudes al municipi i a la societat.

 

Aquest és un curs que es desenvolupa de manera periòdica a diferents municipis del Tarragonès i que sovint, posteriorment, es complementa amb altres activitats formatives per tal d’afavorir la normalització i integració d’aquests col·lectius en el seu nou entorn.

 

En aquesta ocasió han participat en el curs  32 alumnes:  29 dones  ( 26 marroquines,  1 de la R. Congo, 1 de Colòmbia, 1 de Síria) i 3 homes marroquins. És el curs més nombrós que s’ha realitzat fins la data d’avui.

 

La majoria de l’alumnat, 30 dels participants, ha obtingut el certificat d’assistència i aprofitament, la qual cosa els obre les portes a continuar altres programes deformació.

   

Com que algunes de les participants eren mares de criatures petites, un grup de 6 voluntàries s’ha ofert desinteressadament per atendre els infants de les dones que han assistit al curs, entretenint-los i organitzant activitats adequades a la seva edat.

 

El resultat ha estat una experiència molt positiva i agraïda que l’Antonio López, Vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Jaume Sánchez, tinent alcalde i regidor d’educació d’Altafulla i Xavier Rofes, regidor de Benestar Social, han reconegut durant l’acte de lliurament de certificats, que han fet ells mateixos.

 

(Veure més imatges)

(Veure notícia a TAC12)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D