Dissabte 31 de Octubre de 2020

LA RIERA DE GAIÀ POSA EN MARXA EL PROJECTE 'XERREM JUNTS' AL SEU MUNICIPI

LA RIERA DE GAIÀ POSA EN MARXA EL PROJECTE 'XERREM JUNTS' AL SEU MUNICIPI

Imatge de la trobada celebrada a La Riera el passat divendres 31 de gener.

El passat divendes 31 de gener, la Riera de Gaià es va afegir a la llista de municipis del Tarragonès que han posat en marxa el projecte Xerrem Junts. 

Aquest projecte té la finalitat de crear una xarxa de voluntariat al municipi que col·labori en l'aprenentatge de la llengua catalana dels alumnes que participen en els cursos d’alfabetització en català.

El programa està promogut pel Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i compta amb la participació de l'Associació de Professionals i Estudiosos de la Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

Xerrem Junts és una iniciativa que promou la creació d’espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català, uns espais on es troben setmanalment i durant un temps indefinit persones que volen practicar oralment el català amb persones que col·laboren per fer-ho realitat. En aquests espais, les persones nouvingudes s’immergeixen en el català mitjançant la conversa col·loquial.

Més enllà de la millora en competència oral bàsica de català, també es fomenta i s’obté cohesió social, coneixement i estima del país, diàleg intercultural, reforçament de l’entitat acollidora i apoderament personal.


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D