Divendres 19 de Juliol de 2019

LA RIERA DE GAIÀ JA FORMA PART DE LA ZONA TRAC

Després de mesos per preparar la incorporació, aquesta va quedar formalitzada oficialment el dia 4 de juliol en el Ple del Consell Comarcal del Tarragonès

 

El Servei Comarcal de Joventut i les regidories de Joventut dels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell, treballen en xarxa en projecte compartit de dinamització juvenil des de l’any 2009. Fa un parell d’anys el regidor de joventut de La Riera de Gaià va mostrar el seu interès per tal que el seu municipi en formés part. Aquesta desig es va compartir entre els professionals i responsables polítics de la zona i es va mirar de donar forma a aquesta proposta de manera que no dificultés el ja de per si complicat treball en xarxa, donat que les característiques de cada realitat municipal són molt diferents.

 

D’aquesta manera es va arribar a la determinació que calia que es fes un replantejament del conveni, el qual, després d’una acurada anàlisi i reelaboració, es va tornar a signar per part de les cinc institucions a l’any 2017 amb algunes novetats. Alguns d’aquests nous elements van sorgir de l’experiència de tants anys treballant junts, recollint allò que s’havia anat incorporant a les actes de les reunions mensuals i les addendes del conveni original, i d’altres van sorgir en aquesta voluntat d’adaptar-lo a una nova realitat que permeti una relació interinstitucional fluïda i profitosa entre els ens que en vulguin formar part.

 

Durant aquest temps La Riera, a part de les activitats que ha dut a terme a títol individual des de l’Espai Jove, també ha anat participant d’alguna activitat dels TRAC com el curs de pre-monitors que es va fer per Setmana Santa, així com d’altres activitats fora del TRAC com l’esquiada jove del març o la sortida Paintball amb Altafulla.

 

Però després d’aquest llarg procés en què La Riera de Gaià va passar de manifestar un desig a sol·licitar la seva adhesió formalment, que aquesta hagi estat aprovada pels Plens dels Ajuntament de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell i per últim a la seu del Consell Comarcal el Tarragonès el 4 de juliol, podem dir que ja som sis les institucions que desenvolupen el projecte de dinamització pensat per i amb els joves “Propera parada...”.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D