LA GENT GRAN DEL TARRAGONÈS PROTAGONITZARÀ DIVENDRES 8 DE NOVEMBRE LA TRADICIONAL CAMINADA DE TARDOR

LA GENT GRAN DEL TARRAGONÈS PROTAGONITZARÀ DIVENDRES 8 DE NOVEMBRE LA TRADICIONAL CAMINADA DE TARDOR

La caminada sortità enguany des de la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.

El Consell Comarcal del Tarragonès, a través del Consell Consultiu de la Gent Gran, ha organitzat pel proper divendres 8 de novembre la tradicional Caminada de Tardor que enguany recorrerà indrets de la ciutat de Tarragona.

La caminada, que tindrà una durada aproximada de tres hores, sortirà a les 9 del matí de davant la seu del Consell Comarcal del Tarragonès (Carrer de les Coques, 3) i es dirigirà al Santuari de la Mare de Déu del Loreto. Allí, tots els participants faran una parada per esmorzar i, després de visitar les coves, seguiran el seu camí de nou cap al centre de la ciutat fins retornar al punt de partida. En total es tracta d’un recorregut de 6,6 km de distància, amb una dificultat baixa.

La marxa, que compta amb la col·laboració de Repsol, va enfocada a la gent gran de la comarca i cada any se celebra en un municipi diferent del Tarragonès amb la voluntat de promoure la pràctica d’exercici i hàbits de vida saludables entre aquest sector de la població. A més, des de l’organització consideren que actes d’aquest tipus esdevenen eines importants de socialització i d’intercanvi d’experiències.

Les persones interessades en assistir-hi cal que s’inscriguin prèviament a través de les diferents associacions de gent gran de la comarca o bé trucant directament al Departament de Benestar del Consell Comarcal del Tarragonès (977 244 506). Els inscrits tindran dret a una assegurança que els cobrirà en cas d’accident o danys. És imprescindible anar equipat amb calçat de muntanya o esportiu apropiat que no rellisqui, a més de dur roba adequada a la meteorologia. També cal que els inscrits portin l’avituallament necessari com aigua i un entrepà o fruita pel moment de l’esmorzar conjunt.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D