Dijous 18 de Octubre de 2018

LA GENT GRAN DEL TARRAGONÈS FA L’ULTIM TRAM DEL CAMI DE SANT JAUME TARRAGONÍ

El passat divendres, un grup de més de 40 persones del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès van fer el VII tram del Camí de Sant Jaume que surt de Tarragona, l’últim que transcorre per territori català.

Aquest tram va des de Lleida a Fraga, i els caminants, que ja havien fet els trams anteriors, van sortir en autocar fins a Lleida, i allí feren a peu els 35 quilòmetres restants del camí, fins a Fraga, on van ser rebuts pel seu alcalde, Miguel Luis Lapeña.

Tots els participants duien la seva credencial de pelegrí per complimentar amb els segells acreditatius dels llocs per on havien passat, i que van lliurar a l’ajuntament de Fraga per tal que els segellés.

El grup de gent gran va anar acompanyat pel president de la comissió informativa de Benestar Social del Consell Comarcal, Antonio López, que és un gran coneixedor i expert dels camins que ens envolten.

Aquesta activitat de fer el Camí de Sant Jaume que surt de Tarragona i transcorre per terres catalanes, es va iniciar, per etapes, l’any 2010, i amb aquest últim tram es pot donar per completat.

 

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D