L’INCIVISME D’ALGUNS INDUSTRIALS PROVOCA GREUS DESPESES A LA COMARCA

Entre els elements que recullen per al seu reciclatge, les deixalleries comarcals, gestionades pel Consell Comarcal del Tarragonès, inclouen els pneumàtics dels vehicles de particulars, els quals són traslladats als circuits corresponents per al seu reciclatge i conversió en matèries primeres per a la fabricació d’altres productes.

Els industrials dedicats al recanvi de pneumàtics utilitzen uns circuits diferents i faciliten aquest servei als seus clients, per la qual cosa els cobren una taxa.

Alguns industrials, en lloc de contractar els serveis de reciclatge obligatoris i pagar el servei, abandonen en les immediacions de les deixalleries comarcals importants quantitats de pneumàtics usats, de forma clandestina i incontrolada. D’aquesta manera, estalviant-se les taxes del servei de reciclatge, incrementen fraudulentament els seus ingressos, provocant importants mals al medi ambient i obligant al Consell Comarcal del Tarragonès a realitzar les gestions que ells, obligatòriament, haurien de fer, i abonar amb fons públics les despeses  de recollida i reciclatge.

El Consell Comarcal del Tarragonès està realitzant una sèrie d’accions per localitzar aquests empresaris insolidaris i actuar en conseqüència.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D