L’ALCALDE DE LA RIERA DE GAIÀ I EL PRESIDENT DEL CONSELL SUPERVISEN LA PASSERA DEL GAIÀ

  • Permetrà un fàcil accés dels alumnes de la urbanització “El Castellot” a l’escola del poble

 

El programa d’adequació de passos dels rius Gaià i Francolí va avançant el seu desenvolupament pels municipis del Tarragonès.

 

Aquesta és la primera actuació realitzada, que continuarà als municipis del Catllar i Tarragona, per acabar els passos de Centcelles (a Constantí) i la Granja (al Morell).

 

Abans de fer aquest pas, la Riera de Gaià només comptava amb un pas de terra que travessava la llera, però que en cas d’una pujada del riu el feia intransitable per a les persones. Ara, en aquesta actuació, també s’ha pavimentat el pas de terra, per a la circulació de vehicles.

 

Amb aquesta passera, suportada sobre dos esculleres de pedra i formigó, es pot travessa el riu a peu i en bicicleta, circulant pels camis comarcals.

 

Aquest pas és de gran utilitat perquè permet l’accés al poble als veïns de la urbanització “El Castellot” estalviant-los fer un gran tomb, i s’usa diàriament pels alumnes que van a l’escola de la Riera de Gaià.

 

La passera, com a mesura de seguretat, està subjecte amb uns anclatges i un cables que, en cas de riuada, evitarien que la construcció fos arrossegada pel riu.

 

L’alcalde de la Riera de Gaià, Jaume Casas, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, van visitar l’obra feta, un cop va estar acabada. 

 

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D