L’ACM I EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS EXPOSEN ALS ELECTES LOCALS ELS CANVIS DE LA NOVA LLEI DE CONTRACTES

El passat mes d’octubre es va aprovar la nova llei de Contractes (LCSP – Llei de contractes del Sector Públic) que va entrar en vigor el 9 de març d’aquest any, és a dir fa un parell de setmanes. Aquesta nova llei té conseqüències i afectacions molt importants per als governs locals.

 

Per aquest motiu, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) a través de Silvia Carmona, lletrada dels serveis jurídics de l’ACM i el Consell Comarcal del Tarragonès van portar a terme una sessió formativa destinada a càrrecs electes de la comarca amb l’objectiu d’aclarir conceptes i conèixer les novetats que incorpora la Llei de Contractes. Aquestes sessions pretenen que els electes locals coneguin de forma resumida i bàsica què implica la nova regulació contractual per a l’administració local. La nova Llei de Contractes que entrar en vigor recentment, incorpora un nou marc d’actuació, amb noves càrregues administratives, nous procediments i, al mateix temps, dóna un determinat marge de decisió per implementar polítiques púbiques dels òrgans de contractació locals.

L’ACM, amb la col·laboració dels ens comarcals, realitzarà entre aquest mes de març i abril un total de 42 sessions per arribar a tot el territori català i a tots ajuntaments, a través dels consells comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D