Dimarts 30 de Novembre de 2021

INFORMACIÓ PER A LES DONES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

La Línia 900900120, d’atenció a dones en situació de violència masclista, esdevé en aquest context de confinament un servei central i una de les principals portes d’entrada a la xarxa de recursos.

En aquesta situació excepcional  i  a causa de la vulnerabilitat que suposa el confinament a casa per a les dones que pateixen situacions de violència masclista i els seus fills i filles, des de l’Institut Català de les Dones han habilitat un espai específic a la seva pàgina web on hi trobareu la informació actualitzada de l’estat dels diferents serveis de la Xarxa d’Atenció Integral. Podeu consultar aquesta informació al següent enllaç

Per altra banda, la Línia 900900120, d’atenció a dones en situació de violència masclista, esdevé en aquest context de confinament un servei central i una de les principals portes d’entrada a la xarxa de recursos. Us recordem que es tracta d’un servei telefònic confidencial i gratuït que atén durant les 24 hores els 365 dies de l’any. 
Al mateix temps, el SIAD, Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Tarragonès, segueix treballant aquests dies per atendre totes aquelles necessitats que puguin sorgir en aquest període de confinament. És un servei de proximitat, públic, gratuït i itinerant, que ofereix a les dones informació i orientació en tots els aspectes relacionats amb la seva vida, tant d’àmbit personal com familiar, social i laboral. L’equip de professionals està format per  juristes, psicòlogues, treballadores socials i una coordinadora.
Us demanem la vostra col·laboració per tal de que aquesta informació pugui arribar a totes les dones que ho necessitin.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D