Divendres 19 de Juliol de 2019

EL CCT PORTA A TERME UNA SÈRIE D'ACTES D'IGUALTAT SOTA EL TITOL "IGUALTAT I GÈNERE"

EL CCT PORTA A TERME UNA SÈRIE D'ACTES D'IGUALTAT SOTA EL TITOL "IGUALTAT I GÈNERE"

CARTELLS DIFERENTS ACTES

La nostra societat està canviant. Normalment els canvis els marquen les realitats socials. Des del punt de vista relacional, mirem les generacions de joves i ens preocupa la manera que, alguns, tenen de relacionar-se amb les seves parelles. És per això que sabem que la igualtat és una àrea on no podem deixar de treballar, i s’ha de fer entre els adults, que eduquem a aquests joves, entre els tècnics que atenem a tota la població, i entre els propis joves.

Però, com dèiem, la societat evoluciona i la Igualtat també. Hem d’aconseguir treballar per a la igualtat entre les persones, i aquestes van més enllà del gènere i del sexe biològic. S’està començant a veure relacions de parelles del mateix sexe, i persones que tenen una identitat de sexe diferent a la biològica. La Generalitat aposta per sensibilitzar i formar tant als professionals, com a tota la població en general per tal que ens ajudi a entendre i a ser més sensibles i tolerants.

És per això que, des del Consell Comarcal del Tarragonès hem organitzat un taller per tal de fer difusió i sensibilitzar a la població en general sobre aspectes d’Igualtat i de LGBTI (col·lectiu lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals).

A l’acte ens acompanyarà H2O, associació especialitzada en Igualtat i LGBTI, que ens faran taller sobre igulatat i LGBTI, així com amb la Júlia, dona trans i activista que ens explicarà la seva experiència personal en el seu trànsit.

L’acte “IGUALTAT I GÈNERE” es celebrarà als municipis següents:

  • Vila-seca el 21 de novembre. 10’30h. Lloc: Centre Cívic El Colomí
  • La Canonja, el 26 de novembre. 17’30h. Lloc: Castell de Masricart (plaça del Castell, I)
  • Torredembarra, el 28 de novembre. 17’30h. Lloc: sala de Reunions del Casal Municipal (C/Capella, 5)
  • I a la Seu del Consell Comarcal del Tarragonès, 3 de desembre. A les 12’30-14h
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D