FORMACIÓ EN EL LLEURE ALS PALLARESOS

Ha finalitzat amb èxit el Curs de Pre-monitor/a de lleure organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pallaresos juntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès. El curs, que es va dur a terme del 3 al 7 de juliol a l’Escola Sant Sebastià dels Pallaresos, va comptar amb la participació de 24 joves del municipi d’entre 15 i 17 anys i va ser impartit per la Fundació Siurana.  Apostant per la formació juvenil, l’Ajuntament dels Pallaresos ha subvencionat part de la matrícula del curs.

Així mateix, estava previst realitzar també al municipi un curs de Monitor/a de lleure destinat al jovent a partir de 18 anys que finalment no s’ha pogut tirar endavant per no assolir el mínim d’inscripcions. No obstant això, s’ha ofert a les persones inscrites la possibilitat de realitzar el curs a Tarragona en una nova edició que s’ha iniciat el dia 15 de juliol,  a càrrec també de la Fundació Siurana mantenint la subvenció que els ofereix l’Ajuntament dels Pallaresos, al qual s’han apuntat tots els joves que ja havien fet la inscripció.

Des de la regidoria de joventut es creu fermament en la necessitat d’oferir al jovent eines i recursos per tal d’ampliar la seva formació i afavorir la seva ocupabilitat i és per això que s’aposta per facilitar l’accés dels més joves a la formació en el món del lleure.

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D