ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DEL CURS DE PRE-MONITORS ORGANITZAT PEL TRAC

El curs de premonitors, organitzat en el marc del projecte de dinamització juvenil compartit entre els municipis de la zona TRAC i el Consell Comarcal del Tarragonès, ha tingut una acollida més que positiva per part dels adolescents entre els 15 i 17 anys dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, que han omplert totes les places ofertes.

El curs, es va fer durant els dies no festius de Setmana Santa al Punt Jove de Creixell i en l’acte de presentació va comptar amb la presència d’alguns regidors i professionals dels municipis implicats. Els coneixements i les habilitats adquirides en aquesta formació han permès al jovent participant prendre consciència de què implica educar en el lleure i els ha acostat a conceptes bàsics per, si els agrada, realitzar en un futur una tasca educativa des de qualsevol dels àmbits del món del lleure i/o esportiu o aprofundir amb altres formacions com el curs de monitors o de tècnic esportiu.

El curs ha comptat amb la subvenció dels Ajuntaments implicats, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i dintre del conveni marc del Consell amb la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D