Divendres 23 de Octubre de 2020

EL SAI TARRAGONÈS IMPARTEIX FORMACIÓ EN DIVERSOS MUNICIPIS

EL SAI TARRAGONÈS IMPARTEIX FORMACIÓ EN DIVERSOS MUNICIPIS

Una de les xerrades que es va dur a terme a Creixell.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, des del Servei d’Atenció Integral (SAI) per a les persones LGTBI del Tarragonès, s’han celebrat unes xerrades a diferents municipis de la comarca per a donar a conèixer el nou servei i sensibilitzar en aquesta matèria.

Els municipis destinataris han estat Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Creixell i Vespella de Gaià. Les formacions estaven dirigides a tota la ciutadania en general, però centrades sobretot en els tècnics i treballadors municipals. Van participar en aquestes xerrades als cinc municipis un total de 74 persones, de les quals 47 eren dones i 27 homes.

Les xerrades, més enllà de promocionar el SAI, es van estructurar en dues parts. La primera a càrrec d’H2O, on es tractaven termes bàsics des d’una perspectiva pedagògica, implicant als participants, així com es destacaven les principals normatives i dates commemoratives LGBTI. La segona part, a càrrec de Júlia Altadill, dona trans i advocada, es va centrar en explicar la seva experiència personal.

Aquest format de xerrada funciona molt bé per formar i sensibilitzar tant a tècnics dels ajuntaments com a la pròpia població. Permeten  donar a conèixer el funcionament del SAI Tarragonès, alhora que normalitzar i visibilitat la diversitat familiarque ens trobem.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D