EL PROGRAMA “RECONNECTA’T”, DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS, A LA IX JORNADA DE TREBALL SOCIAL I UNIVERSITAT DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

La IX jornada de Treball Social i Universitat celebrada a l’Aula Magna del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, ha girat entorn l’Atenció centrada en la persona’. En la jornada s’ha reflexionat  i debatut sobre els nous perfils d’usuaris que s’han creat amb els canvis socials i han obligat els professionals a revisar els serveis i a posar en el centre l’atenció a la persona, per tal de poder millorar-li la qualitat de vida i el benestar.

Maria Victòria Forns, col·legiada i responsable del grau de Treball Social, juntament amb Jordi Tous, vicerector d’Universitat i Societat; Antoni Pigrau, degà FCJ i Mabel Gracia, directora del DAFITS, han estat els encarregats d’inaugurar la jornada.

Núria Carrera, treballadora social, ha presentat la conferència ‘L’acompanyament per a l’exercici de la dignitat de les persones’ remarcant que aquest forma part de l'ideari del treball social. A continuació, Carmina Puig, treballadora social i professora del grau de Treball Social, ha moderat la taula rodona ‘Pràctiques d’intervenció centrades en la persona’

Per últim, el Consell Comarcal del Tarragonès hi va estar present amb la presentació del Programa Reconnecta’t, de prevenció i suport a les situacions de pobresa energètica, impulsat a 19 municipis de la comarca durant tot l’any 2017.  

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D