EL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL PARTICIPA EN EL 8È CONGRÉS NACIONAL DE LA GENT GRAN

EL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL PARTICIPA EN EL 8È CONGRÉS NACIONAL DE LA GENT GRAN

Joan Martí Pla (esquerra) amb altres assistents al Conrgés.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí Pla, va assistir el passat divendres 25 d'octubre al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran celebrat a Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages.

Aquest Congrés buscava arribar a amplis consensos i acords referents als temes que afecten a les persones grans de Catalunya. A més, la trobada va convidar a la participació i al debat, amb la finalitat que les ponències celebrades i el manifest final marquin l'agenda política en aquest àmbit fins al 2023.

Més de 1.200 persones, entre ells diversos representants de les persones grans d'arreu de Catalunya es van donar cita, conjuntament amb persones expertes i tècnics i tècniques amb la finalitat de reflexionar sobre la realitat que viu la gent gran al nostre territori, tractant els principals temes que els afecten i fomentant la seva participació activa.

La jornada va comptar amb dos ponències destacades: 'El present de les persones grans: drets i deures' i 'Les persones grans i el futur: polítiques d'adaptació de la societat a l'envelliment'.

L'acte institucional en el marc del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran va tenir lloc a les 10:30 hores a càrrec del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani Lesfar.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D