EL MIRA’M TORNA ALS CENTRES EDUCATIUS DEL TARRAGONÈS

Un any més, gràcies a la col·laboració entre  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, els centres de secundària de la comarca han tingut l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m. Recordem que aquest consisteix en la visualització d’una projecció, enguany el documental “No t’aturis”, i el posterior debat sobre els temes tractats entre l’alumnat assistent i convidats relacionats amb la projecció. En aquest cas la directora, Aïda Torrent,i el productor executiu i muntador, Albert Baquero.

El primer dia de Mira’m (ja que hi haurà una segona projecció la setmana vinent), ha tingut lloc al Caixa Fòrum de Tarragona durant el matí de dijous dia 1 i ha comptat amb la participació de 140 alumnes de 2n de Batxiller de diferents centres del Tarragonès. El Xavier Garcia Puerto, director del Festival REC; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; i la Coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona, l’Eva Ferran; han obert l’acte, esperonant les persones assistents perquè tinguessin una jornada ben profitosa, gràcies a la qual han pogut abordar temes com l’afrontament de la selectivitat, la interacció amb les famílies i docents en l’orientació acadèmica i laboral, el pas de l’adolescència a la joventut i l’assumpció de noves responsabilitats. 

El dia 5 es durà a terme una segona projecció per a la qual ja s’han esgotat també totes les places, amb una participació de 147 alumnes més d’altres INS que també van sol·licitar la seva participació en l’activitat.

Aquest projecte està inclòs en el Pla Comarcal de Joventut del Tarragonès i rep el suport de la Direcció General de Joventut.

 

(Veure imatges)

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D