Divendres 23 de Octubre de 2020

EL MIRA’M 2019 ES TANCA SATISFACTÒRIAMENT AMB LA PARTICIPACIÓ DE 227 JOVES

EL MIRA’M 2019 ES TANCA SATISFACTÒRIAMENT AMB LA PARTICIPACIÓ DE 227 JOVES

Foto: Jaime Rojas FACEBOOK: Jaime Rojas photography INSTAGRAM: jaimerojas7778 TWITTER: @jrojasphoto

El Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès en col·laboració amb  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, ha ofert un any més als centres de Secundària de la comarca l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m.

Enguany el projecte s’ha dut a terme els dies 4 i 5 de desembre al Caixa Fòrum i ha comptat amb la participació de 227 alumnes. El dia 4 van assistir els alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’Institut Vidal i Barraquer i l’alumnat de 4t d’ESO del Col·legi Mare de Déu del Carme, que va repetir el segon dia, en aquesta ocasió amb 1r de BAT. El segon dia també va assistir l’alumnat de 1r de BAT del Col·legi Vedruna Sagrat Cor.

Durant la part del debat, que té lloc després de la visualització de les pel·lícules, es va poder comptar amb excel·lents convidades que, juntament amb el jovent participant, van acabar de treure profit a l’activitat. El dia 4, en què es  va projectar “Supa Modo”, es va comptar amb la col·laboració d’una de les psicòlogues d’AFANOC a Tarragona. Aquesta va donar el seu punt de vista basat en l’experiència de com la malaltia afecta la mainada i el seu entorn, així com la manera en què la pel·lícula reflecteix aquesta realitat. En el cas del dia 5, es va comptar amb l’assistència de Lucia Alemany, jove directora de la pel·lícula catalana “La Innocència” qui va interactivar amb el jovent assistent sobre què la va dur a fer la pel·lícula i com aquesta reflecteix la seva pròpia realitat, descrivint com es pot viure l’adolescència concretament a un municipi petit. Cal destacar que la pel·lícula té actualment dues nominacions als premis Goya, set nominacions als Premis Gaudí i una als Premis Feroz.

El professorat dels centres participants van valorar molt positivament l’activitat, de la mateixa manera que la resta de persones implicades.

Aquest projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el marc del conveni de col·laboració i coordinació amb els Consells Comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D