Dimarts 30 de Novembre de 2021

EL CONSELL REIVINDICA EL PAPER DE LA DONA EN TOTS ELS ÀMBITS DE LA NOSTRA SOCIETAT

Marisa Méndez de Vigo, consellera-delegada en l'àmbit de la Dona i vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, ha estat l'encarregada de llegir la declaració institucional acompanyada també de Joan Martí Pla, president de la corporació.
EL CONSELL REIVINDICA EL PAPER DE LA DONA EN TOTS ELS ÀMBITS DE LA NOSTRA SOCIETAT

Moment de la lectura del manifest a l'exterior del Consell Comarcal del Tarragonès.

Aquest matí ha tingut lloc al Saló de Plens del Consell Comarcal del Tarragonès la conferència “De Mart a Venus passant per Mercuri” impartida pel Doctor en Humanitats Carlos Girón. Es tracta del segon acte que celebra aquests dies l'ens supramunicipal en motiu del Dia Internacional de les Dones. Durant la interessant i extensa ponència, Girón ha reflexionat sobre els moviments feministes com a motor de canvi social, que han estat clau per reivindicar la necessitat de canvi i per interpel·lar als poders públics i al conjunt de la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat real de dones i homes.

En acabar la conferència, totes les persones assistents que han omplert a vessar el Saló de Plens de la Corporació s'han dirigit a la porta d'accés principal del Consell per participar a la lectura de la Declaració Institucional del 8 de març. Marisa Méndez de Vigo, consellera-delegada en l'àmbit de la Dona i vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, ha estat l'encarregada de llegir el document acompanyada també de Joan Martí Pla, president de la corporació.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D