Dilluns 6 de Desembre de 2021

EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES I PUNTS DE LECTURA DE LA COMARCA AMB EL CICLE DE CONTES “RODONA I BLAVA, CONTES SOBRE LA TERRA”

El dimarts 17 de març, a la Biblioteca Municipal de Constantí, comença el cicle “RODONA I BLAVA, CONTES SOBRE LA TERRA, que es desenvoluparà aquesta primavera a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.
EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES I PUNTS DE LECTURA DE LA COMARCA AMB EL CICLE DE CONTES “RODONA I BLAVA, CONTES SOBRE LA TERRA”

Cartell d'aquest cicle de primavera a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Primavera de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació dels municipis de Constantí, Perafort, la Canonja, Salomó, Creixell, Vilallonga del Camp, els Pallaresos, Roda de Berà, la Riera de Gaià, la Nou de Gaià, la Canonja, Altafulla, el Catllar, la Pobla de Montornès i Torredembarra.

Aquest cicle “Rodona i blava, contes sobre la Terra”, el dediquem a posar en valor el respecte a la natura, als animals, les plantes, l’aigua... en definitiva a estimar la Terra.

El cicle el faran tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries. La Muntsa Plana, l’Agus Farré i l’Eugenia González també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions. La Muntsa “Quan la Mare Lluna va dir Prou!”, l’Agus “Ogoshi -te-oh-me” i l’Eugenia “L’or i els núvols”.

El cicle comença el dimarts 17 de març a la Biblioteca Municipal de Constantí.

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D