EL CONSELL CONSULTIU COMARCAL DE LA GENT GRAN RENOVA LA JUNTA PERMANENT A L’ASSEMBLEA ORDINÀRIA

Avui, a l’Assemblea Ordinària del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès, s’ha procedit a passar compte de les activitats realitzades durant l’any 2016 i presentar les propostes per l’any 2017, que s’acabaran de concretar en la propera Junta Permanent, el proper mes de gener.

 

El conseller de la Gent Gran, Antonio López, després de saludar els assistents, els convida a proposar itineraris de sortides per la comarca, i ell mateix proposa de fer el VII Tram del Camí de Sant Jaume des de Tarragona, la propera primavera del 2017 i arribar fins a Fraga.

 

En el mateix acte s’ha renovat tres vacants de la Junta Permanent, una per Tarragona i dues per la resta de la comarca, mitjançant una votació de les candidatures presentades.

 

Les persones escollides han estat, en representació de Tarragona, la Sra. Maria Dolors Güell Felip de l’ Associació de Gent Gran Esplai "Sant Magí" i en representació de la resta del Tarragonès la Sra. Maria del Rosario Egea Azorin  de la Llar de Jubilats la Canonja  i el Sr. Joaquim Ferran Pié  de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell.

 

A la propera Junta Permanent s’escollirà entre tots els seus membres les vicepresidències corresponents (ja que la presidència del Consell Consultiu de la Gent Gran correspon al president del Consell Comarcal).

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D