Dilluns 28 de Setembre de 2020

EL CONSELL COMARCAL REUNIEIX ALS RESPONSABLES DE BENESTAR SOCIAL DELS MUNICIPIS DEL TARRAGONÈS

EL CONSELL COMARCAL REUNIEIX ALS RESPONSABLES DE BENESTAR SOCIAL DELS MUNICIPIS DEL TARRAGONÈS

Un moment de la trobada amb responsables dels ens locals en matèria de benestar social al Tarragonès.

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès va celebrar el passat 3 d’octubre una reunió informativa amb els alcaldes/esses i regidors/es de Benestar Social de la comarca.

La trobada que portava per títol ‘Límits i responsabilitats dels ens locals en matèria de benestar social al Tarragonès’ va tenir una molt bona afluència de participants. Un cop constituïda la nova legislatura, i amb l’organització comarcal ja estructurada, aquesta jornada va servir per presentar-se tots els càrrecs electes que estan implicats en matèria de benestar o serveis socials. L’acte va comptar també amb la participació de Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès; de Nicolás García, gerent de la corporació; de Pilar Sierra, cap del Departament de Benestar Social del Consell; a més d’altres tècniques d’aquest departament.

La jornada va ser molt profitosa per part dels assistents ja que es considera que el treball conjunt entre Consell i ajuntaments és clau per definir les línies de treball en benefici dels municipis i, en definitiva, dels seus ciutadans.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D